LESZOKÁS A DOHÁNYZÁSRÓL.

Ujj évek, ujj fogadalmak, melyek igen kicsi százalékban valósulnak meg. Sokan fogadjék meg hogy leszoknak a dohányzás ról. Mert ciki a cigi,mert télen hideg van a kapu előtt ácsorogni,meg nyáron meleg, bent a szobában meg megy a klima. Hogy mégis erről a témáról írogatok egyik ismerősöm szólt hogy egyik tv csatornánk több éves kihagyás után elkezdett foglalkozni a leszokással.

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

HTML

Fojt-köv.

2008.04.29. 22:50 | füst-öl | Szólj hozzá!

Címkék: cigaretta copd tüdőgyógyász

Mondjuk egy Blog lényege a folyamatosság tehát  mostantól igyekszem  naponta  írni.
Szóval saját statisztikám  46 év dohányzás 13 hónapja e-joy mentes,16 hónapja  cigaretta mentes.  Ennek ellenére a Tüdőgyógyász  COPD II. röl  III. ra változtatta  besorolásomat  miután  felkerestem  azzal  hogy keményen  befulladtam ,mondjuk  én is  megijedtem.        Na de hát  ahogy  majd 40 évig  mondtam  csalánba  nem  üt  a  Menykő  vagy  mégis.  ?        Gyakorlásként  írok  még egy  pár  szót  arról  is  hogy  ezért  már  ugy  félidő  után  megjelentek  az  első  káros-kóros jelek, éjszakai  köhögés  roham  ,több slejm  de  ezek  általában  max  néhány hétig  tartottak. utána  fojt  kőv ezerrel. valamikor  a  kilencvenes  évek  elején  fordult  meg a fejembe  hogy le kellene  szokni.  akkoriban   még  nemvolt  divat a rágó- illetve  nem  a  gyógyszertárban  hanem  a közért cukorka  részlegén,  és akkor tájt  kezdtek  a  Magyar dokik  akupunkturával  foglalkozni.  mindkettővel  próbálkoztam  a  rágot  beszüntették  bár   cc, 20-25 %csökenés volt a  cigiből.  Az  akupunktura   max  2 hét  mentességet  hozott  mind  3  alkalommal  ,2-ért  nem kevés  pénzt  kértek  el.

http://elektromoscigaretta.network.hu


http://letettemacigit.c8.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://leteszemacigit.blog.hu/api/trackback/id/tr95447943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása